Angry Birds Bursdagsfest

Når min fineste lille Tobias fyller år har vi alltid tema på feiringen :D Så for ett par uker siden ble alle barna fra avdelingen på barnehagen invitert til Angry Birds bursdagsfest. Veldig artig for store og små, men krever litt planlegging for å få alt ferdig i tide ;) Skal si det var stas for den store 5 åringen min :D

I dette innlegget blir det et bildedryss av det som ble laget med link til egne trinn for trinn på kakene og cupcakesene. Håper du lar deg inspirere til å prøve selv ;) Og skal du ha Jungel tema så kan du ta en titt på innlegget Her fra minstemanns 2 årsdag :D


Dette var hovedkaken, en Red Velvet med Creamy Cheese Frosting trukket med fondant :) Her ble det en god del jobb med alle de små figurene (som foresten var borte på 1-2-3, he he), men absolutt hvert det når en ser hvor artig ungene synes det er. Jeg liker jo veldig godt å modellere, men det er jo absolutt mulig å bruke små lekefigurer også for å gjøre det enklere ;) Ttrykk Her for beskrivelse av hvordan denne kaken ble laget.


Så var det denne lille sinte fuglen ;) Mamma's deilige gulrotkake med Philladelphia ostekrem og oppskfriften kan du finne Her. Siden den andre kaken var mye arbeid, valgte jeg å gå for noe enklere design på denne gulrotkaken. Det er viktig å tenke på tiden også når så mye skal gjøres dagen før. Synes selv den ble skikkelig stilig !!! Og har du lyst til å se hvordan den ble laget så finner du trinn-for-trinn Her.


Cupcakes er alltid representert på kakebordet i våre selskap og for å få litt flere farger inn valgte jeg å gå for den lille gule Angry Birds'n. Disse kan lages flere dager i forveien så det var perfekt for meg for å mestre tiden. Ble de ikke fine...? :D Nå kan du finne trinn-for-trinn på disse ved å trykke Her.


Ikke viste jeg når jeg bestilte denne godterimaskinen fra ebay at den kom til å bli festens midtpunkt :D Skal si ungene var ivrige og ble tom veldig fort. Angry Birds merket har jeg printet fra nettet og festet på med dobbelsidet teip. Artig og noe litt anderledes som kan passe til alle slags tema ;) Kommer absolutt til å se denne igjen til neste barnebursdag. (PS: fås kjøpt i mange farger og kostet ca 25 kr, men vær tidlig ute da det tok noe tid før den kom fram i posten).


I steden for kopper ble det denne gangen servert små drikkeflasker som jeg har kjøpt på Kremmerhuset. Veldig søte og etikett ble selvsagt i samme tema ;) Stor stas for de små å faktisk få sin helt egen flaske.

Håper du fant litt inspirasjon til din neste temafest :D

Etiketter: , , , , ,