Marshmallow pops!

Da er det tid for å ønske alle en riktig god jul ! Vi har gledet oss lenge til den koselige høytiden og selvfølgelig telt dager på kalenderen. I går hadde vi lyst til å kose oss litt ekstra til Jul på Månetoppen og sammen med gutta lagde jeg disse søte, artige og veldig enkle marshmallow popsene. Perfekte når en behøver at ting går litt fort og veldig dekorative på kakebordet i julen.


Siden dette julegodteriet er så enkelt å lage vil hele prosessen beskrives med ett bilde og tekst. Ta en titt og prøv du også!1. Du behøver kun 3 ingredienser + sugerør. Hvilken sjokolade du bruker spiller ingen rolle. De søte papirsugerørene har jeg kjøpt på Festfabrikken.no hvor du kan finne utrolig mye fint til ditt neste party.

2. Plasser marshmallowsene på sugerøret.

3. De søte nonpareils (mini) sukkerperler i julefarger har jeg kjøpt hos Kakeboksen.no og kommer også i mange andre farger.

4. Hell sjokoladen i en tynn skål slik at du får dybde uten å måtte smelte så utrolig mye sjokolade. Dypp marshmallow popsen 1 gang og kakk forsiktig mot kanten slik at den overflødige sjokoladen renner av.

5. Strø så sukkerperler over.

Perfekt for store og små, lettvint og godt!
Riktig God Jul til deg og dine!

Etiketter: , ,