tag:blogger.com,1999:blog-5114005738416359732.post8716890512215222235..comments2022-04-11T03:49:14.664+02:00Comments on Emmas KakeDesign: Franske Lakrismakroner fylt med herlig hvit sjokoladeganache!Emmahttp://www.blogger.com/profile/06516187170093339950noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-5114005738416359732.post-53905009418523004732016-02-26T06:17:59.267+01:002016-02-26T06:17:59.267+01:00Denne så spennende ut! Blir nok mors nye favoritt,...Denne så spennende ut! Blir nok mors nye favoritt, og kanskje den eneste jeg vil få i fred for barna (som ikke liker lakris). Men hvilken type lakris brukte du, er så forskjellige merker og smaker...søt eller salt? Har tenkt å kjøpe den Jacob Bulow lakrissirupen som de har på kakebua.no. Tror du den kan fungere?<br /><br />Mona :-) Monauthttps://www.blogger.com/profile/06688496453643630786noreply@blogger.com