Om meg

Hei og velkommen til min kakeblogg.

Jeg er ei jente på 33 år som bor i Trondheim og som i Februar 2012 fant min nye fantastiske hobby, KakeDesign :)  Til hverdags jobber jeg innen bank og finans og er mamma til to herlige gutter på 5 og 6 år. Livet er hektisk, men på kveldene får jeg tid til å dyrke min nye hobby ved å bake, forme, dekorere eller bare søke på nettet etter inspirasjon eller veiledning. Siden jeg ikke har tatt noen kurs blir det mye prøving og feiling, men det er vel slik man lærer :)

Kakene lager jeg til familie, venner, kolleger og bekjente til deres spesielle anledninger :) Og alle kaker blir lagt ut her på bloggen med trinn-for-trinn innlegg slik at også DU kan lage din helt unike kake! Bloggen handler om å inspirere og guide deg gjennom en jungel av kakeutstyr og teknikker ;)

Kakene, figurene og blomstene jeg lager er i fondant, dette fordi vi har nøtteallergi i familien og det vil da være synd om noen ikke kan smake på disse flotte kakene visst jeg brukte marsipan. Fondant er litt fastere å jobbe med, men slettes ikke så vanskelig. Gi det et forsøk du også ;)

Kunne du tenke deg å se med en gang bilder av kaker og trinn-for-trinn innlegg kommer ut, har jeg opprettet en Facebook side. Gå inn på linken Her og trykk Liker :) og nå finner du meg også på Instagram : @emmaskakedesign  Håper du blir med å følger meg :D

Vil du bruke bilder, oppskrifter eller trinn-for-trinn, kan du linke til siden eller ta kontakt for godkjenning.

Takk for at du besøker kakebloggen min, håper du finner den interesant og kanskje også lærerik. Gjerne kommenter og del siden og innleggene med dine venner på facebook. Og du er hjertelig velkommen til å ta kontakt visst du lurer på noe, så hjelper jeg deg gjerne :)

Have your cake and eat it too....

1 kommentar: