Rosecupcakes med smørekrem

Cupcakes kan utseendemessig tilpasses den begivenheten de skal serveres i og disse kunne sikkert vært fine å ha til bryllup eller barnedåp. Jeg har denne gangen brukt Wrappers rundt cupcakene som fikk de til å se litt mer eksklusive ut.


Har også brukt en ny teknikk som gjøre at cupcakene ser ut som roser :) Synes selv de er kjempe lekre og veldig fornøyd med mitt første forsøk. Så i dette innlegget vil jeg vise hvordan de ble laget fra start til slutt :)Denne gangen tenkte jeg å overaske med noe ekstra i muffinsene så valgte å putte i noen bringebær som jeg hadde liggende i fryseren :) Husk at bær vil gi farge til lyse og tynne muffinsformer så her kan det være lurt å bruke de litt tykkere og med noe mørkere farge. Oppskriften jeg brukte finner du her.

Tilsett litt kakao for å få gode sjokolade cupcakes :)


Smørekrem er enkelt å lage viss man bruker Funcake Mix. Del 1 består av 150 g melis, 150 g Funcake mix og 3 dl vann, som du kan se ferdig blandet i glassbollen. Husk at alle ingrediensene til smørekrem må være romtempererte. Miks så de tre ingrediensene i noen minutter på høyhastighet før blandingen settes til side i minst en time. Del 2 er 375 g meierismør som piskes til det er lett og luftig. Når begge delene er klare, tilsett Del 1 til smøret med en skje om gangen. Piskes så i ca 5-6 minutter og smørekremen er klar :)


Skal cupcakene brukes til en spesiell anledning kan det tilsettes en farge som gjenspeiler fargetema som er valgt for begivenheten :) Jeg har brukt lilla denne gangen, men kun svært lite slik at jeg fikk en pastell farge.

Da var det klart til å pynte cupcakene :) Får å få rose effekten brukes Stor Dropflower Tip #1B med Stor Kobler. Start fra midten og beveg deg i sirkler utover. Ja, så enkelt er det faktisk å få herlige cupcakes til enhver anledning :)

Her er noen flere bilder av de ferdige cupcakene etter de er pyntet med noen Hvite Sukkerperler og Wrappers, disse finnes også i mange farger og former på diverse butikker.
Brukte naturligvis min fantastiske 3 etg Cupcakebeholder da jeg skulle frakte de :) vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten en av disse.

Neste cupcake innlegg kommer om ikke så alt for lenge : Da er det sitron muffins med flerfarget glasur i roseform som står på planen og oppskrift på dette vil også legges ut. Håper du likte innlegget og serverer rosecupcakes en dag du også :)

Du finner meg og kakene på både Facebook og Instagram :)

Etiketter: